Witam!
Miło mi powitać na pierwszym wodzisławskim forum internetowym.
Skąd pomysł na forum ?
Z potrzeby! Brakuje w Internecie miejsca gdzie Wodzisławianie mogliby się wirtualnie spotykać i dyskutować na tematy bardziej lub mniej związane z naszym miastem. Internet staje się u nas powszechny - tysiące osób wieczorami klika przed swoimi monitorami szukając... No właśnie - czego ? Może tu się dowiemy
Czy to forum to przedsięwzięcie komercyjne ?
Nie. Co nie znaczy że za jakiś czas mogą się tu pojawić reklamy - utrzymanie serwera kosztuje. Jest też pare innych wydatków związanych z promocją strony. Jednak póki co chciałbym aby forum pozostało niekomercyjne.
Czy posty są przez kogoś cenzurowane ?
Nie! To jest nieoficjalne forum miasta, założone i prowadzone przeze mnie, a ja nie jestem w żaden sposób związany z naszymi władzami. W gruncie rzeczy jestem dość apolityczny.. Jednak prosze o zachowanie przyzwoitości i pisanie z głową, bez łamania polskiego prawa - za wszystkie głoszone treści odpowiada tylko i wyłącznie piszący je użytkownik!
Dlaczego tu tak mało użytkowników i tak nudno ?
Spokojnie! Dopiero startujemy

Promocja forum dopiero się zaczyna. Myślę, że w niedługim czasie uda nam się dotrzeć do większości naszych mieszkańców i mam nadzieję, że duża część z nich zawita u nas na stałe!