Hej!
Forum trochę podupadło - chyba czas najwyższy coś z tym zrobić!
Na tą chwilę forum zmieniło skrypt - pozostal phpBB ale jest w najnowszej, trzeciej wersji. Dzięki temu jest sporo użytecznych opcji dla użytkowników - m.in. obserwowanie wątków / działów.
Diametralnie zmniejszyłem ilość kategorii. Pozostało kilka podstawowych - myślę, że mnogość kategorii w połączeniu z niewielką ilością postów w każdym z nich mogła odstraszać potencjalnych "nowych"
Teraz powinno być znacznie bardziej czytelnie.
Przypomne - forum jest niezależne i niekomercyjne. To pozwala na większą swobodę wypowiedzi (ZERO CENZURY!) i mam nadzieje, że będzie to magnes przyciągający Mieszkańców do bardziej otwartych dyskusji na tematy polityczne (choć wcale mi na nich najbardziej nie zależy - ale jak wiadomo te są zwykle najbardziej burzliwe, a gdzie się dwóch bije tam trzeci korzysta - tutaj skorzysta popularność forum
To Wasze forum, a ja nim tylko administruje, więc proszę zgłaszać wszelkie sugestie i propozycje w dziale "
Prośby i sugestie".
To forum nie jest idealne i pewnie jeszcze długo takie nie będzie. Pewnie wielu rzeczy brakuje. Ale damy radę! Mimo wszystko jestem pewien, że będzie (bo już było!) tu sympatycznie, więc zapraszam wszystkich do dyskusji i regularnego odwiedzania naszego
FORUM